Stap 1: Aanmelden
Open in een compatibele webbrowser het adres dat u bij uw installatie verkreeg. Vaak is dit in de vorm van bijvoorbeeld https://192.168.0.10:5001/cam

Zou u een veiligheidswaarschuwing krijgen, dan mag u het certificaat vertrouwen en doorgaan naar de website.

Geef in de velden respectievelijk de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u bij uw installatie verkreeg. Klik op 'Aanmelden'. Indien u deze gegevens verloren bent, maak dan hier een ticket aan voor het aanvragen van een nieuwe account. Vermeld duidelijk het adres van de installatie. Indien u geen onderhoudscontract heeft dan kunnen met het aanmaken van een nieuwe account kosten voor werkuren en mogelijk verplaatsingen gepaard gaan.

Stap 2: Live beelden bekijken

Zoek naar het icoon voor Liveweergave. U vindt dit ofwel op het virtuele bureaublad, ofwel door op het icoon links bovenaan te klikken.

Het scherm met de Liveweergave opent nu. De webbrowser dient open te blijven om de beelden continu te kunnen bekijken.