Ook al zijn er geen actieve geïncludeerde en geëxcludeerde patiënten, dan zou u minstens de e-mail om 18:00 op vrijdagavond moeten ontvangen.


Stap 1: Controleer of uw e-mailadres klopt

  1. Klik na het aanmelden op op 'Profiel beheren'.
  2. Controleer onder 'Persoonlijke gegevens' of uw e-mailadres correct is en pas het aan zo nodig. Let goed op correcte spelling. Grote of kleine letters heeft geen invloed.Stap 2: Controleer of uw profiel ingesteld is op het ontvangen van e-mail

  1. Klik na het aanmelden op op 'Profiel beheren'.
  2. Kijk bij 'Ontvangt e-mail' of er een vinkje staat. Indien niet, contacteer de helpdesk om uw profiel te laten controleren.Stap 3: Controleer uw map Ongewenste E-mail

Sommige e-mailsystemen categoriseren de e-mail van het Iris Palliatief Zorgdossier als ongewenst ("spam"). Controleer deze map of de e-mails terug te vinden zijn. Om zeker te zijn dat dit niet opnieuw gebeurt, voeg het e-mailadres van Iris Palliatief Zorgdossier toe aan de lijst van vertrouwde afzenders. De werkwijze om dit in orde te brengen is afhankelijk van het systeem dat u gebruikt.


Stap 4: Contacteer de helpdesk

Wanneer u alle deze stappen doorlopen heeft, maar nog steeds geen e-mail ontvangt op zondagavond, neem dan contact op met de helpdesk.