Stap 1: Exporeer de gegevens vanuit HealthOne

• Start de export-procedure van de medicatiegegevens.
  • Selecteer alle gegevens en kopieer deze naar het klembord met CTRL+C (Windows) of Command+C (Mac).

Stap 2: Open de patiëntenfiche van dezelfde patiënt in IRIS

Hiervoor kan je de zoekfunctie of een van de voorgeprogrammeerde zoekopdrachten, bv. "Geïncludeerde patiënten", gebruiken.

Stap 3: Scroll naar "Medicatieschema (chronisch)"

Stap 4: Klik op het Uploaden-icoon

Dit is het groene icoon met de pijl die naar boven wijst.Je vindt dit rechts van de titel. Het venster om te importeren komt nu tevoorschijn.

Stap 5: Importeren

• Kleef de in stap 1 gekopieerde gegevens in het grote gegevensvak met CTRL+V (Windows) of Command+V (Mac).
  • Klik op Importeren, rechts onderaan.

Stap 6: Controleer de geïmporteerde gegevens

Controleer na het importeren steeds of de gegevens correct verwerkt werden.