Surveillance Station Client is een bureaulbladhulpprogramma voor snelle en eenvoudige toegang tot Surveillance Station op uw Synology-producten. Met dit hulpprogramma geniet u van een nog vlottere liveweergave-ervaring, verbeterde prestaties, kunt u verschillende toepassingen starten en bent u niet gebonden aan browserbeperkingen.

Compatibiliteit

• Windows 7 en hoger
  • Mac OS 10.11 en hoger

Downloaden

Er wordt een koppeling naar de download aangeboden binnen uw Surveillance Station, zowel voor de desktop als de mobiele (iOS en Andoid) versies. Manueel downloaden van de desktop-versie kan op https://www.synology.com/en-us/support/download