Er zijn twee belangrijke aandachtspunten.

1. Er mag maximaal één NAT-translatie gebeuren.
    • Ofwel sluit je de telefooncentrale rechtstreeks aan de router van je internetprovider,
    • Ofwel sluit je je eigen router rechtstreeks aan op de modem van je internetprovider.
  2. Je hebt voldoende bandbreedte nodig.
    • VoIP-telefoonverkeer heeft niet zo heel veel bandbreedte nodig, maar je mag niet vergeten dat ook al het andere internetverkeer over dezelfde lijn loopt. Bezoeken van websites, online consulteren van dossiers, streaming video en audio, ...
    • Zorg voor minstens 20 Mbps downstream en 6 Mbps upstream. Liefst reserveer je een stukje van de bandbreedte voor je telefoonverkeer op je router.

Contacteer onze helpdesk voor een persoonlijke begeleiding, zodat je overschakeling vlot verloopt en je telefoonverkeer zo min mogelijk onderbroken wordt.