1. Surf naar http://tools.clearvox.nl/
  2. Klik op Contactpersonen importeren.
  3. Klik op Sjabloon downloaden, rechts bovenaan.
  4. Vul het gedownloade sjabloon in met alle beschikbare gegevens. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een blauwe achtergrondkleur.
  5. Ga terug naar de tool die u daarnet opende in uw webbrowser.
  6. Geef het IP-adres of de hostname van uw telefooncentrale in. Dit adres moet bereikbaar zijn van op uw werkstation.
  7. Geef de API-token in. U vindt deze op uw profielpagina op de webinterface. Let op, dit moet een gebruiker zijn met rechten om bedrijfscontactpersonen aan te kunnen maken.
  8. Klik op Verbinden en volg de instructies op het scherm.