De tabellen zijn overgenomen uit de officiële documenten van FOD Volksgezondheid, zonder veel te raken aan de inhoud. (Er werden hoogstens enkele titels afgekort.) Deze tabellen zijn echter vaak te breed om op een klein smartphonescherm weer te geven wanneer deze vertikaal (in portretstand) gehouden wordt. Door ze weer te geven in een kleiner letterype zijn ze toch volledig zichtbaar.

Om de tekst in de tabel uit te vergroten draai je je smartphone horizontaal (landschapsstand). De app zal dit detecteren en de tekst vergroten naar dezelfde lettergrootte als de tekst buiten de tabel.