Stap 1: Open het dossier

Open het dossier van de patiënt wiens Zorgteam je wil aanpassen. Je vindt de samenstelling van het Zorgteam onderaan links, onder de Verpleeg- en geneeskundige observaties. Bij het aanmaken van een nieuw dossier wordt de huisarts die het dossier aanmaakt, automatisch aan het Zorgteam toegevoegd.Stap 2: Het zoekvenster openen

Om een zorgverlener toe te voegen, moet je hem/haar eerst opzoeken. Druk hiervoor op het + icoon rechts bovenaan het Zorgteam.


Stap 3: De zorgverlener opzoeken

Vul de gekende informatie in. Kies een rol en vul een deel van de naam van de zorgverlener in. Je mag ook stukken van de naam gebruiken. Zo mag je "Sophie Van Steenbergen" schrijven als bv. "steen so". Druk op het vergrootglas om de zoekactie te starten.Enkel de eerste 15 zoekresultaten worden getoond. Verfijn de zoekopdracht indien nodig.


Stap 4: De zorgverlener toevoegen

Druk op het + icoon naast de gevonden zorgverlener.


Druk op Sluiten, rechts onderaan, wanneer alle leden aan het Zorgteam zijn toegevoegd. De pagina zal vernieuwen en de nieuwe samenstelling van het Zorgteam wordt weergegeven. Er wordt geen bericht gestuurd naar de personen die deel zijn geworden van het Zorgteam.