Stap 1: Open het dossier

Open het dossier van de patiënt wiens Zorgteam je wil aanpassen. Je vindt de samenstelling van het Zorgteam onderaan links, onder de Verpleeg- en geneeskundige observaties. Bij het aanmaken van een nieuw dossier wordt de huisarts die het dossier aanmaakt, automatisch aan het Zorgteam toegevoegd.

Stap 2: Druk op het vuilnisbakje naast de zorgverlener

Stap 3: Bevestig het verwijderen

Er opent een pop-up die je vraagt om het verwijderen te bevestigen. Klik op Verwijderen om de aanpassing definitief te maken.

Belangrijk om weten: je kan nooit jezelf verwijderen uit het Zorgteam van een patiënt. Enkel een (andere) huisarts kan zorgverleners toevoegen of verwijderen aan/uit een Zorgteam.