De webinterface is het verlengde van uw telefoontoestel en laat u toe belangrijke functies sneller en eenvoudiger te bedienen.

Stap 1: open uw webbrowser

Dat mag bv. Firefox, Chrome of Safari zijn. Met Edge hebben we minder goede ervaringen. Internet Explorer wordt niet ondersteund.

Stap 2: surf naar het adres van uw telefooncentrale

Dit adres is voor elke telefooncentrale verschillend. U vindt het juiste adres in uw gepersonaliseerde handleiding.

Tip: maak van deze website een favoriet in uw webbrowser. Zo kan u er steeds makkelijk naartoe surfen.

U krijgt nu het aanmeldscherm te zien.

Stap 3: geef uw aanmeldgegevens in

Gebruik hiervoor uw professioneel e-mailadres en persoonlijk wachtwoord. Verzet de schakelaar Onthouden om u minder frequent te moeten aanmelden.

Tip: u kreeg een e-mail met ClearVox als afzender. Hierin staat uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vindt u de e-mail niet terug, of bent u toch uw wachtwoord vergeten? Klik dan op Wachtwoord vergeten.

Stap 4: aanmelden

Druk op de groene pijl, rechts bovenaan. U gaat, mits u de correcte gegevens opgaf, naar het Dashboard. Dit dashboard heeft per gebruiker een andere lay-out en kan dus ook bij u er anders uitzien.